Due Diligence -palvelut

Kun jotakin ollaan ostamassa tai suurempiin hankkeisiin osallistumassa, yrityksen ja sijoittajan kannalta on tärkeätä varmistua kohteesta: Ovatko omistusoikeudet ja mahdolliset immateriaalioikeudet myyjien hallussa, verot ja velat maksettu sekä kaikki muutoinkin kunnossa.

  • Yhtiöjärjestelyt (fuusiot, diffuusiot)
  • Yritys- ja liiketoimintakaupat
  • Rahoitus
  • Sijoitukset
  • Kiinteistökaupat
  • Huoneiston hankinnat

sisältävät riskejä, joiden kartoittamiseksi ja poissulkemiseksi on syytä käyttää ammattilaisen apua. Olemme osallistuneet useisiin projekteihin Legal Due Diligencen suorittajina, Data Room –palvelun tarjoajana sekä Financial Due Diligence palvelun koordinoijana ja pienemmissä tapauksissa suorittajana. Due Diligence -palveluitamme ovat käyttäneet kotimaiset, ulkomaalaiset ja kansainväliset yritykset, pankit, yksityiset ja julkisyhteisölliset rahoittajat, sijoittajat, yhtiöiden osakkaat sekä yksityiset henkilöt.

Niin pientä transaktiota ei usein ole, etteikö sen taustatietoja kannattaisi selvittää. Tarjoamme tarvitsemanne palvelun käyttöönne. Ottakaa meihin yhteyttä projektin arvioimiseksi niin ajankäytön kuin palvelumme hinnankin suhteen. Annamme teille arvion tulevasta – puoleltanne toki sitoumuksetta ja veloituksetta.

Ota yhteyttä

Asianajotoimisto Spartax Oy
Kalevankatu 3 A
FI-00100 Helsinki
Finland

Tel. +358 9 6866 100
Fax +358 9 6866 1066

Aleksanterinkatu 25 B
FI-15140 Lahti
Finland

Tel. +358 9 6866 100
Fax. +358 9 6866 1066

Erityisalueena myös

URHEILUOIKEUS

Lue lisää